Welkom bij
Euronics Leeuw
 Welkom bij Euronics Leeuw in Borger, de consumenten electronica speciaalzaak van Borger en omgeving. Ons bedrijf bestaat al sinds 1992, begonnen in Buinen en sinds 1994 aktief in Borger en sinds 1997 op de huidige locatie aktief.  Achter deze winkel staat een organisatie die in Europa met ruim 11.000 winkels de grootste is. Vandaar de slogan; "In Europa de grootste in uw regio de beste". Wat ons onderscheidt is de combinatie van een grote organisatie die zorgt voor een gezamenlijke inkoop, marketingstrategie, innovatie’s en de kracht van het zelf ondernemer zijn. De lijnen zijn kort, dit betekent meer service, maar wel voor een betaalbare prijs.

Als één van de weinige winkels in de regio hebben wij nog een eigen technische dienst en bezorgservice. Jaarlijks volgen onze monteurs trainingen en scholing om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ook op het gebied van schoteltechniek en inbouwapparatuur kunt u bij ons terecht, voor zowel de aanschaf als voor onderhoud en reparatie.

Direct contact

Wilt u ons
bellen of
mailen?

Klik hier