Welkom bij
Euronics Leeuw
Print

Info

Plaats / Afstand televisie

Groot voordeel van de huidige tv technieken is dat de "dikke toeter" aan de achterzijde van de nieuwe tv's is komen te vervallen. Daarvoor in de plaats komen steeds plattere led-lcd's, lcd's of plasmaschermen. Hierdoor bent u niet meer zo gebonden aan een speciale televisiekast. Natuurlijk zijn er nog steeds mogelijkheden voor het plaatsen op een speciaal tv meubel, maar u bent nu vrijer. U kunt uw nieuwe tv ook met een speciale beugel aan een wand ophangen. Deze beugels zijn vaak ook nog kantel en kiepbaar, waardoor u op elke gewenste plaats in uw ruimte kunt genieten van het beeld.

Verschillende types hebben zelfs de mogelijkheid van het bekijken van foto's, waardoor u zelf de sfeer en het beeld bepaald wat op uw persoonlijke "schilderij" staat.
Waar u wellicht niet vanzelfsprekend aan denkt, is dat door het platter worden van de toestellen, de kijkafstand van u naar de tv is vergroot. Het is hierdoor van belang dat u zich goed laat adviseren over de voor u geschikte beeldmaat. Kiest u voor een groter beeld, kiest u tevens voor gemak; de ondertiteling wordt groter, waardoor u bij vermoeide of iets minder goede ogen meer ontspannen kunt kijken naar uw tv.

Technieken als Ambilight zorgen ook voor een stuk ontspanning. Het is namelijk een gegeven dat extra licht bij uw tv zorgt voor minder vermoeide ogen. Wilt u een tv met Ambilight, hou dan rekening met de afstand vanaf de muur. Het effect van het extra licht komt namelijk beter uit indien u de tv niet te strak tegen de muur plaatst.
Voor elke ruimte hebt u waarschijnlijk andere wensen qua beeldmaat. Voor het genieten van een blue ray disc in uw woonkamer bijvoorbeeld of het volgen van een kookprogramma in uw keuken, er zijn vele verschillende beeldmaten en technieken verkrijgbaar en dus voor elke ruimte een oplossing! Welke oplossing u ook kiest, indien u lekker ontspannen wilt kijken, is de juiste kijkhoogte zeer van belang. Als stelregel kunt u nemen: zittend vanuit uw stoel, kijkend naar het beeld, zou het beeld ongeveer 1/3 erboven uit moeten komen en 2/3 eronder. Indien u staand kijkt, zoals in de keuken, neemt u dezelfde stelregel, maar dan vanuit staande positie.

Philips Airfryer

Met de gepatenteerde Rapid Air-technologie van AirFryer kunt u de smakelijkste frietjes bakken die tot 80% minder vet bevatten!* Geniet van heerlijke frietjes, snacks en maaltijden op een gezonde en snelle manier. De friteuse veroorzaakt minder geurtjes en is eenvoudig te reinigen voor dagelijks gebruik!
(* vergeleken met verse friet gebakken in een gewone Philips frituurpan)

Warmtepomptechnologie in drogers

Een warmtepompdroger werkt zuiniger dan een conventionele condensdroger, wat leidt tot kostenbesparing.

AEG Fuzzy Logic

Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele b...

Miele SoftCare systeem

Het SoftCare-Systeem is een uniek was-, spoel- en centrifugeproces waarin gebruik wordt gemaakt van een unieke trommel: de SoftCare-trommel.