Welkom bij
Euronics Leeuw
Print

Info

Ambilight Active Frame

Door Active Frame van Aurea verandert een stijlvol designobject in een levendige sensatie van kleur en licht. Dit zorgt voor een ware revolutie in televisiekijken; een levendig TV-beeld dat de kamer letterlijk "vult" en zorgt voor een ervaring die meer is dan alleen televisiekijken.
Met Ambilight Spectra met Active Frame ondergaan al uw zintuigen de meest meeslepende ervaring die u zich maar kunt voorstellen. TV zal nooit meer hetzelfde zijn.

Ambilight Spectra 3

Stap in de film met Ambilight Spectra 3. Met Ambilight Spectra 3 wordt er aan drie kanten van de TV licht geprojecteerd. Hierdoor beleeft u televisie zoals nooit tevoren.

Ambilight Spectra 2

Raak gefascineerd door Ambilight Spectra 2. Dit tweezijdige Ambilight kleuren-systeem maakt het beeld optisch breder door de kleuren die u op het scherm ziet aan beide kanten van het scherm op de wand door te laten lopen.

Ambilight

TV kijken met Ambilight is een ongeëvenaarde ervaring. De dynamische lichtkrans van Ambilight Spectra voegt een magische dimensie toe aan uw kijkervaring. Ambilight haalt de film letterlijk uit het scherm en vergroot het beeld door de muur achter het scherm te verlichten met een steeds wisselende kleurengloed.

De voordelen van Ambilight zijn bewezen door onafhankelijk academisch onderzoek. In 2005 bevestigde het Lighting Research Center van het Rensselaer Polytechnic Institute in New York dat Ambilight vermoeide ogen en algemene vermoeidheid verminderde en het visuele comfort verbeterde in vergelijking met een normale TV. In 2007 werd in de Ludwig Maximilian Universiteit in München aangetoond dat Ambilight de hersenen minder belast, waardoor de kijker zich beter kan ontspannen en inleven.

Energy Saving (Eco Flower)

Genieten van het beste beeld en geluid hoeft niet ten koste van het milieu te gaan. De Samsung LED-TV en LCD-TV range is voorzien van de ‘ECO flower' certificering vanwege het duurzame productieproces en de buitengewone energiebesparing.

Het unieke Crystal TV design is volledig lood- en kwikvrij. Hierdoor is het makkelijker om een Crystal LED-TV te recyclen aan het einde van de levensduur. Groen, groener, groenst. Dat zijn de Samsung LED-TV's! Bespaar energiekosten en bespaar het milieu dankzij deze gepatenteerde LED-technologie. Een energiebesparing tot 30% ten opzicht van een conventionele LCD-TV, maakt het voor de bewuste koper een makkelijke keuze. Geen compromis, gewoon perfectie.