Welkom bij
Euronics Leeuw
Print

Info

Bosch VarioPerfect

Met een aantal perfecte wasprogramma’s garandeert VarioPerfect van Bosch topresultaten voor alle textielsoorten en elk vulgewicht. Combineer de VarioPerfect EcoPerfect optie met vrijwel elk wasprogramma voor nog meer energiebesparing en met SpeedPerfect voor supersnelle resultaten.

Bosch ActiveWater afwasautomaten

ActiveWater staat voor een nieuwe generatie afwasautomaten die minder energie en minder water nodig heeft, terwijl de apparaten toch veel meer presteren. En ActiveWater is vanaf nu nog eens 15% zuiniger door het nieuwe droogsysteem met zeoliet. Weet u hoeveel kracht een druppel water heeft? Het antwoord op die vraag heeft Bosch.

DLNA / AllShare

DLNA staat voor ‘Digital Living Network Alliance’. Dit is een overeenstemming tussen verschillende elektronicafabrikanten over de minimale data-ondersteuning door hun apparatuur. Deze DLNA ondersteuning wordt door Samsung ook wel AllShare genoemd.

Bosch Bionic filter

De Bionic filter van Bosch dient als luchtfilter voor stofzuigers. Deze filter bevat natuurlijke neutraliserende deeltjes, die vieze geurtjes verwijdert. Hierdoor houdt u uw huis fris en vrij van vieze luchtjes.

vitaFresh

Tot drie keer langer vers.

De vitaFresh-zones geven elke categorie levensmiddelen een eigen compartiment. Producten blijven daarin tot drie keer langer vers. Dat heeft met de temperatuur (circa 0°C) en de luchtvochtigheid te maken: ieder product kent een ideale vochtigheidsgraad. Zo blijft vlees met de juiste vochtigheidsgraad zeven dagen vers in plaats van twee. Forel blijft drie dagen houdbaar in plaats van één. Nectarines zijn 28 dagen houdbaar in plaats van zeven. En veldsla scoort 21 dagen in plaats van vijf. Dat biedt u meer vrijheid bij het bepalen wanneer u een product gaat gebruiken.