Welkom bij
Euronics Leeuw
Print

Info

noFrost

Nooit meer ontdooien.

Met noFrost blijft de lucht in de vriezer droog en ontdooit de vriesruimte ongemerkt.
Er zet zich vrijwel geen ijs af op de wanden van het vriesgedeelte en er is geen rijpvorming
op levensmiddelen. Het energieverbruik is continu laag, tijdrovend ontdooien
van koelkasten is verleden tijd en producten blijven in topvorm. 

BigBox

BigBox – zoveel ruimte als u nodig hebt.

Of u nu het eten voor het verjaardagsfeestje van een kind verzorgt of een huwelijkstaart invriest, de BigBox biedt genoeg ruimte voor grote diepvriesproducten of u stapelt de vriesboxen gewoon op elkaar. Bovendien kunt u de bovenste lade en het glazen plateau boven de BigBox eenvoudig verwijderen voor nog grotere diepvriesproducten.

Crisperbox

CrisperBox – voldoende ruimte voor fruit en groente.

Fruit en groente hebben niet alleen voldoende ruimte in de CrisperBox, zij blijven er ook veel langer vers. Dit komt door de.....

coolBox

De koude zone in de koelruimte: de coolBox.

In de coolBox is de temperatuur circa 3°C lager dan in de koelruimte. Daarmee is dit aparte transparante vak ideaal voor het koud bewaren van kwetsbare levensmiddelen zoals vis en vlees.

hydroFresh

Wat vers is moet vers blijven.

De hydroFresh-box houdt groente en fruit twee keer zo lang vers dankzij een constant klimaat en optimale luchtvochtigheid. De gegolfde bodem zorgt voor gelijkmatige verspreiding van vocht. Het resultaat: groente- en fruitproducten blijven twee keer zo lang vers. En smaak, kleur, vitaminen en voedingsstoffen blijven behouden. Uw klanten hoeven niet meer zo vaak boodschappen te doen en ook voedsel weg gooien is verleden tijd.