Welkom bij
Euronics Leeuw
Print

Info

Biofresh plus

BioFreshPlus biedt extra instelmogelijkheden voor het bewaren van uw verse levensmiddelen. Verschillende temperatuurinstellingen -2°C, 0°C , +6°C en verschillende niveaus van luchtvochtigheid, HydroSafe en DrySafe bieden u de mogelijkheid het perfecte klimaat te creëren voor iedere productsoort.

De afzonderlijk te bedienen, in de bovenste lade geïntegreerde BioFreshPlus elektronica biedt unieke mogelijkheden voor het langer vers houden van uw levensmiddelen. In de BioFreshPlus-Safe kunt u het ideale bewaarklimaat voor verschillende levensmiddelen creëren: -2°C met lage luchtvochtigheid voor verse vis, 0°C met lage luchtvochtigheid voor vlees, zuivelproducten, hoge luchtvochtigheid voor groente en fruit, en +6 °C met hoge luchtvochtigheid voor zuidvruchten.

Meer...De BioFreshPlus lade heeft twee temperatuurinstellingen extra ten opzicht van de gewone BioFresh laden. De bewaartijd voor vis en zeevruchten wordt bij een temperatuur van -2°C in vergelijking met een bewaartemperatuur van 0°C nog verder verlengd. Voor het extra lang bewaren van zuidvruchten biedt de BioFreshPlus een temperatuurinstelling van + 6°C met een hoge luchtvochtigheid.

Vlees- en zuivelproducten
Lage luchtvochtigheid en een temperatuur van iets boven het vriespunt zijn ideaal voor het bewaren van vlees en zuivelproducten. BioFresh in combinatie met de instelling DrySafe houdt dit klimaat altijd constant.

Groente en fruit

Groente en fruit blijven langer vers in de HydroSafe met hoge luchtvochtigheid. De nauwkeurige elektronica waarborgt het exacte aanhouden van de temperatuur van iets boven de 0°C. Op die manier wordt voorkomen dat de levensmiddelen bevriezen.

Vis

Een lage luchtvochtigheid is ideaal voor het bewaren van vis en zeevruchten. Zo houden alle BioFresh-laden vis langer vers. Voor echte visliefhebbers biedt BioFreshPlus de optimale instelling: in de bovenste lade kan de temperatuur op -2°C worden ingesteld. In combinatie met de instelling DrySafe blijven vis en zeevruchten hierin extra lang vers.
Zuidvruchten
In de BioFreshPlus lade kunnen zelfs zuidvruchten die gevoelig zijn voor lage temperaturen bijzonder lang vers worden gehouden. Door de lade in te stellen op een hoge luchtvochtigheid en een temperatuur van +6°C kunnen ook zuidvruchten extra lang worden bewaard.Biofresh / Vitafresh

BioFresh zorgt voor die juiste temperatuur! Vlees, vis, groente, fruit en melkproducten blijven dankzij BioFresh tot 3x langer houdbaar dan in een normaal koeldeel.

Sinds 1992 biedt BioFresh het juiste klimaat voor bijna alle etenswaar. De droge lucht in de DrySafe is ideaal voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Fruit en groenten kunnen het best bewaard worden in de vochtige omgeving van de HydroSafe.

Hoe werkt het?
De extra achterwand in het koeldeel is enkele centimeters naar voren geplaatst. Hierdoor ontstaat een ruimte tussen deze achterwand en de verdamperplaat. In de achterwand van het koeldeel is een ventilator geplaatst die lucht uit het koeldeel aanzuigt. De lucht uit het koeldeel wordt tussen de achterwand en de verdamperplaat naar beneden gevoerd waar het extra koeling en vocht vanaf de verdamperplaat meeneemt. Deze extra koude en vochtige lucht wordt langs de BioFresh safes gevoerd. Afhankelijk van de safe en de instelling, de luchtvochtigheid in de HydroSafe kan naar wens worden ingesteld, wordt het vocht wel of niet vastgehouden. Geavanceerde elektronica houdt de temperatuur continu net boven de 0°C zodat niets bevriest.

Bewaren

Op 15 juli 2004 werd in De Telegraaf geschreven dat de Nederlander gemiddeld € 330 aan eten weggooit. Beter op de houdbaarheidsdatum letten en het eten op de juiste temperatuur bewaren zijn volgens het NIBUD dan ook eenvoudige manieren om geld te besparen. BioFresh zorgt voor die juiste temperatuur! Vlees, vis, groente, fruit en melkproducten blijven dankzij BioFresh tot 3x langer houdbaar dan in een normaal koeldeel.

Afzuigkappen

Tijdens het bereiden van voedsel komen er (nare) geurtjes vrij en in uw keuken kunt u dan ook niet zonder afzuigsysteem. Een afzuigkap is natuurlijk op de eerste plaats een praktisch apparaat: het verwijdert kookluchtjes en vocht uit uw keuken en filtert kookvet. Maar een afzuigkap is meer; één van de belangrijkste componenten voor de stijl van uw keuken. Of het nu een modern blokmodel, een prachtig schouwmodel of een weggewerkte vlakschermkap is; de keuze van uw afzuigkap bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw keuken. Laat u goed informeren welk afzuigsysteem (motorloos, recirculatie etc.) voor u of uw woning het meest geschikt is.
De diverse soorten modellen afzuigkappen kunnen we onderscheiden in:

Onderbouwafzuigkap
Deze afzuigkappen worden veelal onder een keukenkastjes geplaatst, maar ze kunnen ook vrij worden opgehangen.

Eiland modellen
Deze worden geplaatst boven een kookeiland. Door hun kenmerkende uiterlijk en formaat, bepalen ze voor een belangrijk deel de uitstraling van uw keuken.

Geintregreerde afzuigkappen
Deze worden gemonteerd met een keukenmeubel paneel , waardoor het een kastje lijkt. Bij gebruik wordt de kap naar voren getrokken.

Vlakschermafzuigkappen
Bij deze afzuigkappen is het motorgedeelte in een kastje ingebouwd. Bij gebruik wordt de afzuigkap uitgetrokken en op die manier boven de kookplaat gebracht.

Schouwkappen
Deze worden tegen de wand geplaatst. Zij hebben vaak een recht en strak uiterlijk en soms in afwerking met glas.


Combinatie oven

Als u kiest voor ruimte op uw kookplaat, maar wel de voorkeur geeft aan een inbouwapparaat boven een vrijstaand fornuis is een combinatie van oven en kookplaat de oplossing. U bedient de kookplaat via de knoppen van de oven, waardoor u extra ruimte op de kookplaat krijgt. Doordat de knoppen ontbreken zij n de kookzones immers verder uit elkaar geplaatst.