Welkom bij
Euronics Leeuw
Print

Philips Airfryer

Met de gepatenteerde Rapid Air-technologie van AirFryer kunt u de smakelijkste frietjes bakken die tot 80% minder vet bevatten!* Geniet van heerlijke frietjes, snacks en maaltijden op een gezonde en snelle manier. De friteuse veroorzaakt minder geurtjes en is eenvoudig te reinigen voor dagelijks gebruik!
(* vergeleken met verse friet gebakken in een gewone Philips frituurpan)

Rapid Air-technologie bakt de lekkerste hapjes: met de gepatenteerde Rapid Air-technologie van AirFryer kunt u de smakelijkste frietjes bakken die tot 80% minder vet bevatten dan vers gebakken frietjes uit een normale Philips frituurpan! Dankzij de unieke combinatie van snel circulerende hete lucht en een grillelement maakt u snel en gemakkelijk allerlei heerlijke gerechten, kip, vlees en andere hapjes klaar. Omdat bij het bakken alleen lucht wordt gebruikt ontstaan er minder geurtjes dan bij een gewone friteuse. Bovendien kunt u het apparaat eenvoudig reinigen en veilig dagelijks gebruiken en is het ook nog eens voordelig!

Regelbare temperatuur voor een perfect resultaat: met de regelbare temperatuurinstelling kiest u de ideale temperatuur voor uw gerechten, met een maximum van 200 graden. Geniet van krokante goudbruine frietjes, snacks, kip, vlees en andere gerechten die allemaal perfect zijn bereid.

Gebruiksgemak Timer met geluidssignaal en automatische uitschakeling: met de geïntegreerde timer kunt u vooraf een bereidingstijd van maximaal 30 minuten instellen. De automatische uitschakelfunctie is voorzien van een geluidssignaal.

Bakaccessoire Met de speciale bakaccessoire voor de Airfryer bereidt u al uw favoriete bakrecepten. Bak snel en eenvoudig overheerlijke taarten, brood, gegratineerde gerechten, quiches en nog veel meer!

Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudig schoonmaken: de verwijderbare lade en mand hebben een antiaanbaklaag en zijn vaatwasmachinebestendig, zodat u ze eenvoudig kunt schoonmaken.

De geïntegreerde luchtfilter voorkomt ongewenste bakluchtjes en houdt uw keuken fris en schoon.

Dankzij een opbergvak voor het snoer blijft het aanrecht netjes opgeruimd.