Welkom bij
Euronics Leeuw
Print

Euronics Leeuw Borger

Het bedrijf is in 1992 begonnen in een boerderij in Buinen, maar vanwege de groei van het bedrijf is in 1994 verhuisd naar Borger en door het aanhouden van de groei is het bedrijf verhuisd naar de Hoofdstraat 51 in Borger, tevens de huidige locatie. Achter deze winkel staat een organisatie die in Europa met ruim 11.000 winkels de grootste is. Vandaar de slogan; "In Europa de grootste in uw regio de beste". Wat ons onderscheidt is de combinatie van een grote organisatie die zorgt voor een gezamenlijke inkoop, marketingstrategie, innovatie’s en de kracht van het zelf ondernemer zijn. De lijnen zijn kort, dit betekent meer service, maar wel voor een betaalbare prijs.

Als één van de weinige winkels in de regio hebben wij nog een eigen technische dienst en bezorgservice. Jaarlijks volgen onze monteurs trainingen en scholing om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bij ons kunt u terecht voor diverse apparaten, u kunt dan denken aan wasmachines, droger, fornuis, ( combi- ) magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, lcd-en plasma tv's, digitale settopbox voor kabel als ook voor schotel. Maar ook het koffiezetapparaat, de strijkijzer, home cinema systemen en de wekkerradio ontbreken niet.

Ook op het gebied van schoteltechniek en inbouwapparatuur kunt u bij ons terecht, voor zowel de aanschaf als voor onderhoud en reparatie.

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel waar de koffie altijd klaar staat.

Graag tot ziens in Borger.

Lida Schnieders. 

.